Anna Margenat

Llicenciada en Enginyeria Agrònoma per la Universitat de Lleida. Estudis de Naturopatia i Medicina Tradicional Xinesa (MTX) a l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria i l’Escola de MTX Li Ping de Barcelona. Monitora Terapeuta de Txi kung acreditada per Neus Pintat Mateu i amb estudis complementaris a l’Institut Internacional de Qi Gong, l’Institut de Qi Gong de Barcelona i els Mestres José Sarto i Olga Tarín.

Vaig descobrir el Txi Kung i la MTX l’any 2007 i des de llavors m’ha ajudat a conèixer-me i a entendre i acceptar més fàcilment el que passa al meu voltant. Vaig treballar durant molts anys en el sector de la construcció. Vaig tenir la sort de poder practicar Txi Kung en els llargs anys de la crisis immobiliària i afrontar dia a dia, les enormes dificultats que suposà amb la màxima enteresa possible.

Actualment combino la consulta de MTX (acupuntura, fitoteràpia xinesa i dietoteràpia energètica) amb les classes de Txi Kung, tallers monogràfics i les col·laboracions amb les empreses. 

Amb el Txi Kung he descobert el món apassionant de la MTX i el Taoisme i he pogut trobar el meu camí de vida, tant professional com personalment, que em permet realitzar-me com a persona.
 
Sóc acupuntora i naturòpata perquè m'agrada ajudar a les persones a patir menys i voldria col.laborar a reduir el sofriment del món. Aposto per la millora de la salut i del benestar perquè crec que és indispensable per a trobar el nostre camí vital i poder-nos realitzar com a éssers humanes. M'apassiona la pràctica i donar classes de Qi Gong perquè aprenem a sentir les estacions i el ritme vital a l'hora que calmem les nostres emocions, mentre alliberem els pensaments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots fer el teu comentari que serà revisat abans de ser publicat. Gràcies per participar.