dimarts, 2 de juny del 2015

Sentir-se jove.

Des de petita que sento aquí i allà que l'important, malgrat es vagin fent anys i anem envellint, és sentir-se jove. Hi estic totalment d'acord, sobretot des de que he passat la quarantena. Tanmateix a mesura que va passant el temps, les coses es van veient de diferent manera i algunes persones acaben confonent el sentir-se jove, per fer-se el jove. Alguns cauen en la cirurgia estètica, d'altres són víctimes de la  moda i d'altres tenen una actitud totalment adolescent que, a vegades, com més anys fan, més s'accentua. 

L'edat ens treu agilitat, força i rapidesa, però ens dóna experiència, coneixements i saviesa per saber-ho transmetre i per poder gaudir-ho. Si conservem l'esperit jove no perdrem la generositat, la creativitat i la solidaritat, tan presents en les primeres etapes de la vida, que sumarem a la saviesa que ens dóna l'anar fent anys.

Saber estar i gaudir de cada etapa de la vida dependrà de com valorem tant la nostra vida individual (del grec bios), com la Vida en comú (del grec zoé). Si ho fem des de l'amor i la gratitud sincers, tot fluirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots fer el teu comentari que serà revisat abans de ser publicat. Gràcies per participar.