dimecres, 18 de març del 2020

Una pràctica senzilla de Txi Kung des de casa

Aquests dies de confinament a casa ens poden ajudar a agafar una rutina molt bona en la pràctica del Txi Kung i la meditació. Per altra banda, encara que no sigui per a guanyar un bon hàbit, podeu practicar Txi Kung per a relaxar el cos, eliminar tensió i calmar el cor i la ment, donant-lis descans. Uns pocs minuts al dia, en el moment que millor us vagi o més ho necessiteu, poden ser sufucuents. Aconseguireu tranquil·litat, un gran tresor per a tenir bona salut i tonificar i equilibrar el sistema immunològic.

He gravat en dos vídeos d'aproximadament 6 minuts uns exercicis senzills de Txi Kung que moltes vegades fem a classe. Pertanyen al Wu Dang I i són fàcils de practicar. Et permeten desconnectar de l'exterior i connectar amb el teu interior fàcilment, relaxen molt, calmen el mental i tonifiquen tots els òrgans (cor, pulmons, digestiu, fetge i ronyons)

El més important de tot en la pràctica, com diem sempre a classe, no és fer el moviment perfecte, sinó practicar des del cor, amb el somriure del cor i la mirada àmplia i oberta a tota la humanitat i a l'Univers sencer. És una pràctica sanadora que surt de tu per a la humanitat sencera.

https://youtu.be/qSKEPq3nh9w

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots fer el teu comentari que serà revisat abans de ser publicat. Gràcies per participar.