dimarts, 13 de setembre del 2022

La millor medecina

La medicina serveix per a curar, una altra cosa és la sanació. Les cures són per al cos físic, la sanació és per a l'ànima. En una ànima sana no hi ha malalties, com més sanem la nostra ànima, menys malalts estem i menys medicina i medecines necessitem. Com més sans estem, quan ens fem grans, envellim, però enmalaltim poc. Quan arriba el moment de deixar aquesta vida, ho fem més perquè hem envellit i finalment se'ns acaba la darrera energia vital que ens queda, que no pas per malaltia.

La millor medecina és la meditació i totes aquelles pràctiques que fem en actitud meditativa, és a dir, des del nostre cor i connectant amb la Font original: el Qi Gong, el ioga, caminar contemplatiu,... o qualsevol activitat de la nostra vida feta amb i per amor i sentint que ens aporta pau interior.

La millor medecina, la meditació, no és fàcil de practicar i necessita temps (tota una vida) per anar recollint els seus fruits. Entre tant podem utilitzar diferents tècniques que ens ajuden a curar el cos físic. Per a mi, les millors són les energètiques i poc invasives, és a dir, les que treballen no només des de la suplementació material sinó des de l'equilibri energètic del nostre organisme (pots saber-ne més a  Com funciona l'acupuntura), i a la vegada, provoquen pocs efectes secundaris.

I pel que fa a la medicina moderna, sort en tenim en moments clau com per exemple en les urgències,  amb la cirurgia o amb les cures intensives en moments crítics.

La fusió de l'autoconeixement i la sanació de l'ànima amb les cures conscients de les diferents medicines és probablement el millor que podem fer com a éssers humans per a tenir una vida cada vegada més plena, plaent, feliç i conscient.

Com que tots som U, com més sanes estan les ànimes, més sa està el planeta i l'Univers sencer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots fer el teu comentari que serà revisat abans de ser publicat. Gràcies per participar.